logo

אז מה אוכלים הבוקר?

סלט כרוב צבעוני

פשוט

סלט כרוב צבעוני | צולם ע״י: מור אוחנה

למרכז השולחן

כשר | פרווה

פורסם בתאריך:

שניה לפני שמתחילים

בלט הכרובים הזה הוא חלק ממנה אחרת שמופיעה פה בבלוג, של טאקו דגים מקסיקני, שאני כל כך אוהבת שהוא נהיה גם מנה בפני עצמה.

מדובר בסלט קל בטירוף, של שני צבעים של כרוב, קצת חריף וירוקים - שאפשר להחליף לפי הטעם האישי שלכם ורוטב מיונז טעים במיוחד שיש בו גם מתיקות, גם חמיצות וגם קיק קטן של טעם מעושן שמקפיץ את הסלט ממש. מקווה שתהנו ותאמצו לכם את הסלט כמוני 🥰

1

בצנצנת מערבבים היטב מיונז, שום, מייפל, פפריקה מעושנת, מלח, פלפל וליים.

2

חותכים את הכרובים הלבן והסגול לרצועות דקות.

פורסים את הבצל הירוק לרצועות אלכסוניות ואת הכוסברה קוצצים גס. קוצצים גם חלפיניו לפי הטעם ורמת החריפות שאתם אוהבים ומניחים בקערת ההגשה.

3

בשביל לשמור על הסלט רענן וקראנצ׳י, מוסיפים את הרוטב ממש רגע לפני ההגשה. מערבבים היטב - עדיף ממש ״לעסות את הסלט״ עם ידיים נקיות, ומגישים מיד. שיהיה בתאבון!

אהבת את המתכון? בא לי לראות איך יצא!

תייגו אותי באינסטגרם ohanamor@ ושתפו את החברים שיכינו גם 👩🏻‍🍳

אהבת את המתכון ומתחשק לך לפרגן? זה המקום 👇

היי, תודה שקפצת לבקר!

אני מור אוחנה לביא ברוכים הבאים לבלוג שלי, לאהבה הגדולה שלי, לאוכל שלי. כל חיי האוכל סיקרן אותי, גירה אותי ומשך אותי להתנסות איתו. את הרוב למדתי לבד, מלהסתכל קצת על סבתא ועל הרבה סרטוני בישול וספרי מתכונים. את הקונדטוריה שמהווה לי לתחביב אמיתי ותשוקה של ממש זכיתי ללמוד בבית הספר ״בישולים״. אז אם גם לך האוכל הוא הרבה יותר מרק משהו שמשאיר אותך עם בטן מלאה, הגעת למקום הנכון ואני מקווה שמה שחיפשת נמצא ממש כאן.