logo

אז מה אוכלים הבוקר?

ג׳עלה מושלמת לסלט בקלי קלות

פשוט

ג׳עלה לסלט | צולם ע״י: מור אוחנה

150 מעלות סטטי | 30 דקות

כוס וחצי

כשר | פרווה

פורסם בתאריך:

שניה לפני שמתחילים

טוב תקשיבו, זה אפילו לא ממש מתכון. כאילו כן אבל בלי תהליכים ועניינים- מערבבים אופים וביי. הג׳עלה הזאת הולכת לשדרג לכם את עולם הסלטים, לבוא טוב כפיצוחים, ולהיות מסוכנת במזווה שלכם כי הערבוב תבלינים הזה ממכר משהו. בקיצור ולעניין, תשפכו שניה את כל המצרכים לקערה תנו ערבוב ולתנור. מבטיחה שהסלט היום יהיה הרבה יותר מעניין.

1

מחממים תנור לחום של 150 מעלות.

2

מערבבים את כל המצרכים היטב ושופכים כל תבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחידה.

3

מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה או עד שהכל משחים קלות. מערבבים מידי 10 דקות.

4

מצננים ומעבירים לצנצנת. זהו. בתאבון.

אהבת את המתכון? בא לי לראות איך יצא!

תייגו אותי באינסטגרם ohanamor@ ושתפו את החברים שיכינו גם 👩🏻‍🍳

אהבת את המתכון ומתחשק לך לפרגן? זה המקום 👇

היי, תודה שקפצת לבקר!

אני מור אוחנה לביא ברוכים הבאים לבלוג שלי, לאהבה הגדולה שלי, לאוכל שלי. כל חיי האוכל סיקרן אותי, גירה אותי ומשך אותי להתנסות איתו. את הרוב למדתי לבד, מלהסתכל קצת על סבתא ועל הרבה סרטוני בישול וספרי מתכונים. את הקונדטוריה שמהווה לי לתחביב אמיתי ותשוקה של ממש זכיתי ללמוד בבית הספר ״בישולים״. אז אם גם לך האוכל הוא הרבה יותר מרק משהו שמשאיר אותך עם בטן מלאה, הגעת למקום הנכון ואני מקווה שמה שחיפשת נמצא ממש כאן.